Διαμονή

Διαμερίσματα φιλοξενίας δύο τριών ή τεσσάρων ατόμων

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο ή τρεις ενήλικες (ή μια οικογένεια 4-μέλη) και διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερις ενήλικες.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό μπάνιο, air condition, και κουζίνα με ψυγείο και φούρνο, για να ετοιμάσετε το δικό σας γεύμα.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi σύνδεση στο Internet για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, ενώ είστε μέσα στο δωμάτιο. Επιπλέον, μπορείτε να καθίσετε στο τραπέζι του μπαλκονιού σας και να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Η θέα από τα διαμερίσματα είναι πραγματικά υπέροχη. Η απόσταση από τα διαμερίσματα προς τη θάλασσα είναι λιγότερο από 20 μέτρα, ενώ από το μπαλκόνι του δωματίου σας μπορείτε να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τα παιχνίδια στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας, η το χρυσό ηλιοβασίλεμα το απόγευμα και την πανσέληνο στην θάλασσα κατά τη διάρκεια της.

Επίσης προσφέρουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο σας.

Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι τα ζώα δεν επιτρέπονται να φιλοξενηθούν στα δωμάτια μας.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων Nissaki Bay θα σας καλωσορίσουν και θα σας ενημερώσουν για το διαμέρισμά σας και για τις ανέσεις που παρέχονται στις εγκαταστάσεις μας. Επιπλέον, θα σας ενημερώσουν για οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να ξέρετε για την Κέρκυρα, για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο μέγιστο.

Διαμερίσματα φιλοξενίας 2 ή 3 ατόμων
  • Χαρακτηριστικά Διαμερίσματος: Δύο υπνοδωμάτια - Διαθέτουν ένα διπλό & ένα μονό κρεβάτι
more details
Διαμερίσματα φιλοξενίας έως 4 ατόμων
  • Χαρακτηριστικά Διαμερίσματος: Δύο υπνοδωμάτια - Διαθέτουν ένα διπλό & δύο μονά κρεβάτια
more details

Απολαύστε την διαμονή σας στα διαμερίσματα Nissaki Bay