Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Απολαύστε κάθε μοναδική στιγμή στις διακοπές σας

Εάν δεν θέλετε να πάτε μακριά από το διαμέρισμά σας ή από τον τόπο των διακοπών σας το Nissaki Bay, μπορείτε να έχετε μια σειρά από επιλογές χρησιμοποιώντας την παραλία Κρουζερί ως σημείο εκκίνησης.

Παραλία Κρουζερί

Η βοτσαλωτή παραλία ακριβώς μπροστά από τα διαμερίσματα βλέπει το πέλαγος και επισυμάνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού με την γαλάζια σημαία, η οποία υποδηλώνει ότι η παραλία είναι καθαρή για να κολυμπήσετε. Στην παραλία θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες οι οποίες ειναι ελεύθερες χωρίς κόστος ενοικίασης για τους πελάτες του Nissaki Bay από όπου και μπορείτε να απολαύσετε την ελληνική θάλασσα και τον ήλιο. Εν τω μεταξύ, αν προτιμάτε την άνεση της σκιάς, μεταξύ των διαμερισμάτων και της παραλίας υπάρχει ένας αριθμός ελαιοδένδρων που μπορεί να σας προστατεύσει με τη σκιά τους από την καύση του ήλιου.

Θαλάσσια Σπόρ & Δραστηριότητες

Στην παραλία υπάρχει μία μόνιμη πλωτή εξέδρα όπου επαγγελματίες προσφέρουν μια σειρά από θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά όπου επίσης μπορείτε να νοικιάσετε και βάρκες.

Παραδοσιακές Ταβέρνες & Barbecue

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε 2 υπέροχες τοπικές ταβέρνες … του Παναγιώτη και του Γιάννη οι οποίες βρίσκονται ακριβώς γύρω από τα διαμερίσματα καθώς και να απολαύσετε ντόπιο κρασί και παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας.

Επίσης αν σας αρέσει το καλό σπιτικό φαγητό, τότε θα συμμετέχετέ σίγουρα στο barbecue που διοργανώνουν οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων Nissaki Bay μία φορά την εβδομάδα, με πολλά δωρεάν ελληνικά και ιταλικά πιάτα και τοπικό κρασί.

Εξερευνήστε τις κοντινές παραλίες

Αριστερά και δεξιά της παραλίας υπάρχουν μονοπάτια που οδηγούν στις κοντινές υπέροχες παραλίες, οι οποίες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Παραλία Ανγή

Συγκεκριμένα στο τέλος της παραλίας στη δεξιά πλευρά θα βρείτε ένα παραλιακό μονοπάτι το οποίο θα σας οδηγήσει στο επόμενο κόλπο όπου βρίσκεται η παραλία Αγνή στην οποία μπορείτε να πάτε με βάρκα.

Παραλία Καμινάκι

Από την άλλη πλευρά της παραλίας στην αριστερή πλευρά θα βρείτε ένα άλλο μικρό μονοπάτι μέσα από τα δέντρα το οποίο θα σας μεταφέρει στην παραλία Καμινάκι η οποία αποτελεί ένα μικρό θέρετρο με αρκετές ταβέρνες. Η μικρή παραλία του όρμου αποτελείται από βότσαλα στην οποία επίσης μπορείτε να νοικιάσετε βάρκα.

Αρχαία Σπηλιά

Σε μια από τις κοντινές παραλίες μεταξύ της παραλίας Κρουζερί και Αγνή υπάρχει μια τεράστια αρχαία σπηλιά που μπορείτε να εξερευνήσετε. Στην κορυφή του σπηλαίου είναι χτισμένο το εκκλησάκι του Αγίου Αρσένη.

Και πολλά περισσότερα…

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε με το αυτοκίνητο σας και κάποια άλλα σημεία της Κέρκυρας κοντά στην περιοχή των διαμερισμάτων Nissaki Bay στα οποία μπορούμε να σας προτείνουμε μέρη για καλό φαγητό, ποτό, κολύμπι και αξιοθέατα.